Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Brahmi (ο Σύμμαχος της μνήμης)











Περιγραφή
Είναι ένα ετήσιο αναρριχητικό φυτό που βρέθηκαν σε όλη την Ινδία, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Βόρειας Ανατολικής Ευρώπης.

Ιστορία του
Brahmi είναι ένα Ayurvedic βότανο που χρησιμοποιείται στην Ινδία εδώ και πολλά χρόνια ως βοήθημα μνήμης, ως ένα ήπιο ηρεμιστικό και ως τονωτικό του μυαλούΤο όνομά του το πήρε από τον Θεό Brahman, ο οποίος είναι σε όλα πανταχού συνείδηση, ​​υπεύθυνος για όλες τις «δημιουργικές δυνάμεις» στον κόσμο. 

Συστατικά
Σήμερα επιστημονικές μελέτες έχουν βρει ότι υπάρχουν δύο ειδικά δραστικά συστατικά στο χορτάρι, τα οποία είναι γνωστά ως Β και Bacoside Bacoside Α. Αυτοί είναι τα κύρια στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης που εμφανίζεται προκειμένου να αναπτυχθούν περισσότερες πρωτεΐνες εντός του κύτταρα του εγκεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει με την ανάπτυξη της βελτίωσης της μνήμης, καθώς και συγκέντρωση.

Οφέλη για την υγεία
Είναι γνωστή ως τονωτικό κατευναστικός, καταπραΰνει το άγχος και την ένταση και να ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα, την προώθηση της χαλάρωσης. Είναι ευεργετικά για την προώθηση πνευματική διαύγεια, εγρήγορση και βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μνήμη, ενώ ανακούφιση ψυχική κόπωση.
Brahmi λέγεται ότι βελτιώνει την δραστικότητα και τη σύνθεση πρωτεϊνών στα κύτταρα του εγκεφάλου, αυξάνοντας έτσι την ευφυΐα και τη μείωση της γήρανσης. Ένα απαλό ψυχικό τονωτικό προώθηση της χαλάρωσης, την ευαισθητοποίηση και τη σαφήνεια.
Bacopa monniera είναι γνωστή για τις ευεργετικές δράσεις της επί του εγκεφάλου, τη μνήμη, την ψυχική ανεπάρκεια, ασθένεια Alzheimer, δεξιότητες μάθησης, άγχος, κατάθλιψη, άγχος, επιληψία και ADHD στα παιδιά. 









Αναλυτικά ιδιότητες
  • Βελτιώνει την νοημοσύνη, την επίγνωση και την πνευματική οξύτητα
  • Ηρεμεί το μυαλό και προωθεί τη χαλάρωση - Αυξάνει την σύνθεση των πρωτεϊνών και δράση στα κύτταρα του εγκεφάλου
  • Βελτιώνει τη μνήμη, την πνευματική διαύγεια και μακροζωία
  • Μειώνει το άγχος, ανησυχία, και τα γερατειά
  • Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούνται συνήθως για να βελτιώσει την πνευματική εγρήγορση, και την ενίσχυση της μάθησης και την ακαδημαϊκή επίδοση
  • Βελτιώνει την ικανότητα μάθησης
  • Σε μια μελέτη των επιπτώσεων της στα παιδιά, έδειξε σημαντική βελτίωση στην εξερευνητική μονάδα, βελτιωμένη αντιληπτική εικόνα των μοντέλων και αυξημένη αντιληπτική οργάνωση και την ικανότητα συλλογισμού. Υπήρξε βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών με κακή εκπαιδευτικές επιδόσεις. 

Προειδοποιήσεις
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.

Δοσολογία
Βέλτιστη αποτελεσματικά επίπεδα δοσολογίας της brahmi για τους ενήλικες είναι περίπου 3000 mg της φυτικό φάρμακο λαμβάνεται μία φορά ή δύο φορές κάθε ημέρα της περιόδου θεραπείας. Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης πολλοί αρχίζουν να εμφανίζονται μόνο μετά από έως και τέσσερις εβδομάδες συνεχούς συμπληρωμάτων.


Ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε το blog μου , ότι απορία έχετε από τιμές προϊόντων παρακαλώ καλέστε στο 6947828322 η στο botanathes@gmail.com 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Popular Posts